Talent Garden Tirana
the most creative coworking campus in Tirana

Çfarë është Talent Garden
Tirana

është një vend ku mendjet e talentuara të fushës dixhitale, teknike dhe kreative mund të lidhen, rriten dhe lulëzojnë.

Tag është e përbërë nga

Më shumë rreth Tag?

përfshin

eventet e ardhshme

photogallery

Tag Tirana rezidentë

këta të rinj
rriten në kopsht

Rezidentë

Tag është edhe në

Këta të rinj besojnë tek neOther
Njoftime.com Things Lab Open Labs PC World Albanian Infoalbania MCN ITirana

Strategic Partner
LocalEyes

Partnerë kombëtarë
(English) Cisco <!--:it-->IBM<!--:--> (English) Red Bull

Loading...
Mbyll

Qëndro i përditësuar mbi të gjithë eventet dhe iniciativat e Talent Garden
Qëndro i përditësuar mbi ato që ndodhin në botën Talent Garden: evente,takime, njerëz dhe lajme nga bota dixhitale çdo muaj!

Chiudi

Rimani aggiornato su tutti gli eventi e le iniative di Talent Garden
Tieniti aggiornato su cosa accade nel mondo di Talent Garden: eventi, incontri, persone e notizie dal mondo digitale ogni mese!