Talent Garden Tirana
the most creative coworking campus in Tirana

Çfarë është Talent Garden
Tirana

është një vend ku mendjet e talentuara të fushës dixhitale, teknike dhe kreative mund të lidhen, rriten dhe lulëzojnë.

Talent Gardens is

Scopri di più

përfshin

eventet e ardhshme

photogallery

Talent Garden Tirana rezidentë

këta të rinj
rriten në kopsht

Rezidentë

Talent Garden è anche a

Loading...
Mbyll

Qëndro i përditësuar mbi të gjithë eventet dhe iniciativat e Talent Garden
Qëndro i përditësuar mbi ato që ndodhin në botën Talent Garden: evente,takime, njerëz dhe lajme nga bota dixhitale çdo muaj!

Chiudi

Rimani aggiornato su tutti gli eventi e le iniative di Talent Garden
Tieniti aggiornato su cosa accade nel mondo di Talent Garden: eventi, incontri, persone e notizie dal mondo digitale ogni mese!